airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Wearables

Wearable teknologi bliver spået til at blive en af fremtidens helt store revolutioner – den næste store ting, der vil komme til at ændre vores hverdag. Det handler om elektronik, du kan have på dig. Om tilbehør, tasker og tøj, der kan meget mere end det plejer. Bemærk, at Wearables ikke er til udlån, men at skoler selv kan skaffe materialer til wearables ved egen bestilling og betaling.
Læs mere om Wearables i PDF-en. 

Med ledende tråd, dioder, knapcellebatterier og små programmerbare boards får undervisningen i flere fag helt nye udtryksmuligheder. Fokus kan lægges på det æstetiske såvel som på det funktionelle, og der er tale om nye og anderledes udfordringer til designprocessen. Når der arbejdes med wearable teknologi i undervisningen, skal der sættes fokus på en nysgerrig og afprøvende tilgang til opgaven. Der er tale om læringsaktiviteter, hvor det eksperimenterende og undersøgende er i højsædet, og hvor proces og produkt går hånd i hånd. 

Læs mere om Werables i PDF-en.

Ane-Kathrine Petersen

IT-didaktik

(+299) 34 62 03

akpe@nanoq.gl

Manumina Jakobsen

Formidling og udlån

(+299) 34 62 05

maja@nanoq.gl

Sidst opdateret: 23. december 2020