airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Wearables

Wearable teknologi er elektronik, du kan have på dig. Selvom du måske ikke har hørt om wearables før, har du sikkert allerede en lang række udstyr, som hører under wearables. Det kan f.eks. være høretelefoner, smartwatches og fitnessarmbånd. Wearable teknologi menes at blive det næste store ting i fremtiden. Især inden for sundhedsvæsenet kan det blive en kæmpe ressource til at opdage og bestemme hvilken sygdom patienten har. Bemærk, at wearable udstyr ikke er til udlån, men er noget materiale som skolen selv kan købe og skaffe.
Eleverne kan arbejde med wearables med få udstyr. Se udstyrslisten her, og hvor din skole kan købe udstyret.

Når eleverne arbejder med wearable teknologi i undervisningen, sættes fokus på nysgerrighed og eksperimenterende tilgang til opgaven. Der er tale om læringsaktiviteter, hvor det eksperimenterende og undersøgende er i højsædet, og hvor proces og produkt går hånd i hånd. Arbejdet med wearables kan kobles til de praktiske, kreative fag samt med de naturvidenskabelige fag.

Læs mere om wearables i PDF-en.

Prøvekontoret for Trintest & Afsluttende evaluering

Prøvekontoret

(+299) 34 62 17 & (+299) 34 62 94

ilamisili@nanoq.gl

Sidst opdateret: 17. august 2021