airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

GUX Online ibog

Departementet for uddannelse, færøske NAM samt to islandske forlag samarbejder med Systime om udgivelse af iBøger. I praksis betyder det blandt andet, at vi kan udgive egne materialer på Systimes online platform til en beskeden pris.
Adgang til GUX iBøger
Gymnasiernes lokale administrator køber adgang til GUX iBøger via shop.systime.dk. Find materialet, angiv løbetid for licens og angiv antal licenser I ønsker at købe, fx kunne man tænke sig, at skolen købte licenser til en hel årgang. Foretag køb og I modtager en eNøgle som kan benyttes til det antal brugere I har betalt for.

Med en eNøgle kan brugerne gå ind på konto.systime.dk/aktiver-e-nogle og indtaste eNøglen. Materialet er nu tilgængeligt på brugerens profil. Husk at brugeren i forvejen skal have en Systime MinKonto, det burde alle elever have fået i forbindelse med indgangsscreeningen i 1G.

Prisen for et årslicens er blot 20 kr. per bruger. Indtægterne går til teknisk drift, betaling af Systime og løbende udvikling og opdatering af materialerne, fx til at lave nye aktuelle videoer og interaktivt materiale.
Sidst opdateret: 02. marts 2020