airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Tilmeld: Webinarer

Her på siden finder du alle vores gratis webinarer, og der kommer løbende nye til.

Se Uddannelsesstyrelsens udbud af webinarer herunder - vi ses på webinar ;-)
Emne: Præsentation af det nye bogsystem IsumMAT+ for yngstetrinnet

Målgruppe: Undervisere i yngstetrinnet i faget matematik

18. oktober 2023 kl. 13:45 – 15:15 holder Ilinniusiorfik og skolekonsulentafdelingen webinar om det nye bogsystem IsumMAT+.

Ved dette webinar præsenteres bogsystemet; hvilke tanker der ligger bag bogsystemet, systemets opbygning i de enkelte årgange i yngstetrinnet, de forskellige faser i de enkle kapitler samt de tilhørende supplerende materialer.
Præsentationen vil foregå på grønlandsk med danske slides.

Sprog: Grønlandsk/Dansk


Dato: 18.oktober 2023 kl.13:45 - 15:15

Sidste tilmeldingsdato: 17.oktober 2023

Tilmeld
Emne: Vejledning om efterskoleophold i Danmark

Målgruppe: Rådgivningslærere 8.-10. klasse

Dette webinar henvender sig primært til rådgivningslærere 8.-10. klasse, som beskæftiger sig med vejledning på de ældste klassetrin. Gennem korte oplæg fra bl.a. rådgivningslærere, uddannelsesvejledere fra De Grønlandske Huse i Danmark og Uddannelsesstyrelsens efterskoleadministration kan rådgivningslærerne hente ny viden og input til vejledning omkring efterskoleophold.

I oplæggene vil der være fokus på forhold, som er vigtige at medtage i vejledningen af elever og forældre i forhold til efterskoleophold. Der vil også være tid til at drøfte udfordringer i forhold til vejledning om efterskoleophold i Danmark.

Dato: 9.november 2023 kl. 13:45-15.30
Sprog: Dansk

Tilmeld
Sidst opdateret: 20. september 2023