airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Ny portal om efterskoleophold i Danmark

Uddannelsesstyrelsen har netop lanceret en ny portal om efterskoleophold i Danmark.
12. maj 2021

Uddannelsesstyrelsen har netop lanceret en ny portal om efterskoleophold i Danmark.

Portalen henvender sig til elever og forældre til kommende efterskoleelever samt til rådgivningslære-re/vejledere i folkeskolen. Portalen er også relevant for kontaktfamilier og efterskoler i Danmark, som skal modtage nye grønlandske elever.

Indholdet på portalen er det første større grønlandsksprogede materiale om efterskoleophold i Danmark.

Portalen skal bl.a. medvirke til at styrke den vejledning om efterskoleophold i Danmark, som sker i folkeskolens ældste klasser, informere om efterskoleophold i Danmark og ansøgning til efterskole samt styrke forældre og elevers valg af den rette efterskole.

Det er Uddannelsesstyrelsens forhåbning at især elever og forældre vil finde bred information om efter-skoleophold i Danmark i materialet, som også kan være med til at ruste både elever og forældre til et efterskoleophold i Danmark. Videre er det Uddannelsesstyrelsens forventning, at materialet på sigt kan bidrage til, at frafaldet blandt grønlandske elever på efterskoleophold i Danmark nedbringes.