airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Tilmelding til Nakuusaaqqat lærerseminarer, Kangerlussuaq 2. - 3. september 2024

NAKUUSA’s hovedformål er at øge kendskabet til principperne og værdierne i FN’s Børnekonvention og derigennem styrke fundamentet for, at den kan blive efterlevet. 
24. april 2024

Som verdens største børneorganisation er det UNICEF’s opgave at medvirke til, at børn oplever, at deres rettigheder bliver respekteret og overholdt, da det giver de bedste forudsætninger for et godt børne- og voksenliv.

Hvem skal med?
NAKUUSA har inviteret alle Nakuusaaqqat lærere til seminariet. Derudover er lærere, som er i opstartsfasen med Nakuusaaqqat også inviteret, samt kontaktpersonerne i alle kommunerne.

På den måde håber vi, at alle kan inspirere på kryds og på tværs af landet, til at arbejde endnu mere med FN’s Børnekonvention og omsætte viden til praksis på skolerne.

Vi ønsker en tilbagemelding senest den 6. maj

Indhold
Seminaret forløber over to dage. Over de to dage arbejdes der med forståelsen af FN’s Børnekonvention, og der dykkes ned i de enkelte artikler, der vil blive udfoldet. Vi skal snakke om misforståelser omkring hvad børnerettigheder er og hvordan man som lærer kan opfylde dem i skoleregi. Vi skal erfaringsudveksle på tværs af skoler, og høre fra forskellige skoler, hvordan de kører Nakuusaaqqat på deres skoler. Der vil blive givet mange forslag til og eksempler på hvordan lærerne kan arbejde med børnene i Nakuusaaqqat. Vi skal snakke om, hvilken rolle Nakusaaqqat skal have i fremtiden, og hvordan vi samlet kan løfte de opgaver.

Jeres lærere som deltager på seminaret bliver klædt på med viden, som skal videreformidles til kollegaer i egen kommune. De får en unik mulighed for at møde kollegaer på tværs af landet og udveksle erfaringer, viden og skabe nye faglige og sociale relationer.

Yderligere information
Vi ser frem til at modtage jeres tilbagemeldinger om, hvem der skal deltage på NAKUUSA’s seminar for lærere senest d. 6. maj 2024.

Her er tilmeldingslink: https://forms.office.com/e/ift3v4JDhw

Program for NAKUUSA’s seminar for lærere bliver sendt ud til både lærere og skoleinspektører/ledere i august

Der er løbende kontakt mellem NAKUUSA, skoleinspektører/ledere og lærere efter behov

Med venlig hilsen Mie Skou Larsen, projektleder, NAKUUSA

info@nakuusa.gl / 583820


Læs også