airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Orientering om Uddannelsesstyrelsen

Det skal hermed meddeles, at Uddannelsesstyrelsen pr. dags dato desværre er nødsaget til at lukke styrelsens afdeling på Kissarneqqortuunnguaq 20 i Nuuk
4. oktober 2024

Det skal hermed meddeles, at Uddannelsesstyrelsen pr. dags dato desværre er nødsaget til at lukke styrelsens afdeling på Kissarneqqortuunnguaq 20 i Nuuk, som bl.a. huser udlånsafdeling (Siammaavik), makerspace, samt lageradministration og produktion. Lukningen sker på baggrund af indeklimaundersøgelser, som har påvist høje forekomster af skimmelsvamp. 

Lukningen af Kissarneqqortuunnguaq 20 sker efter aftale med Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke.

På ovenstående baggrund er der fra dags dato suspenderet for udlån af undervis-ningsmaterialer fra Uddannelsesstyrelsens fælles- og informationssamling, som sker fra Kissarneqqortuunnguaq 20. Ligeledes er Kissarneqqortuunnguaq 20 fra dags dato lukket for besøg fra brugere. 

Uddannelsesstyrelsens afdeling på Kissarneqqortuunnguaq 20 vil foreløbig være lukket på ubestemt tid, med henblik på at der foretages uddybende undersøgelser og afklaring omkring situationen.

Uddannelsesstyrelsens medarbejdere med placering på Kissarneqqortuunnguaq 20 er uændret til rådighed for telefon- og mailhenvendelser. Alle kontaktoplysninger kan ses på iserasuaat.gl - Kontakt os.

Det er fortsat muligt at bestille undervisningsmaterialer fra Ilinniusiorfik. Herfra kan undervisningsmaterialer leveres i det omfang materialerne er tilgængelige på Ud-dannelsesstyrelsens eksterne lager.

Skoler og uddannelsesinstitutioner bedes orientere undervisere og studerende om lukningen af Uddannelsesstyrelsens afdeling på Kissarneqqortuunnguaq 20.

Uddannelsesstyrelsen beklager den ulejlighed, som ovenstående måtte medføre for vores brugere, og vi håber på en snarlig afklaring omkring situationen. Når vi ved mere, vil dette naturligvis blive meddelt.

Inussiarnersumik inuulluaqqusilluta.
Venlig hilsen 


Kaali Olsen
Aqutsisoqarfimmi pisortaq
Styrelseschef