airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nu har man mulighed for at læse en lettere og kortere version af Strategi mod mobning, som omhandler førskoleområdet, folkeskolen og ungdomsuddannelserne i Grønland.
I Pixien er der fokus på anbefalinger, samt om strategiens grundlæggende mobbeforståelser og værdier. De faglige ord er byttet ud med lettere forståelige begreber.
Dato 18. november 2022

Vindere af logo konkurrence. Vindere af logokonkurrence er 7.a fra Nanortallip Atuarfia.

En vellykket logokonkurrence blev afholdt i efteråret 2022, hvor Uddannelsesstyrelsen modtog over 100 logoer fra børnehaver, skoleklasser og Majoriaq fra hele Grønland.

Læs her
Dato 18. november 2022

Uddannelsesstyrelsen modtog 122 forslag til logo mod mobning. Vindere af logokonkurrence er 7.a fra Nanortallip Atuarfia.

En vellykket logokonkurrence blev afholdt i efteråret 2022, hvor Uddannelsesstyrelsen modtog over 100 logoer fra børnehaver, skoleklasser og Majoriaq fra hele Grønland.

Læs her
Dato 5. oktober 2022

Førskolekonsulenter flytter til Socialstyrelsen

Uddannelsesstyrelsens førskolekonsulenter hører nu under Socialstyrelsen og flytter til nye lokaler.

Læs her
Dato 1. september 2022

Logokonkurrence for Strategi mod Mobning

Uddannelsesstyrelsen inviterer børn og unge fra alle førskoleinstitutioner, folkeskoler og ungdomsuddannelser til at deltage i en logokonkurrence. Logoet skal udtrykke ’Håb, tryghed og fællesskab’.

Læs her
Dato 23. august 2022

Ny Strategi mod mobning

Strategien er baseret på den nyeste forskning indenfor mobning samt på undersøgelser om mobning blandt børn, unge og voksne foretaget her i landet.

Læs her
Dato 7. april 2022

Rejsehold på rundrejse

Uddannelsesstyrelsens rejsehold har nu påbegyndt deres rundrejse til landets 5 kommuner for at afholde kurser om Tidlig opsporing af børn i mistrivsel.

Læs her
Dato 18. februar 2022

Ny styrelseschef

Kaali Olsen er blevet udnævnt som chef for Uddannelsesstyrelsen. Blandt mange ansøgere valgte et enigt ansættelsesudvalg at tilbyde stillingen som styrelseschef til Kaali Olsen, som han har takket ja til, til stor glæde for departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke.

Læs her
Dato 21. oktober 2021

Nyt undervisningsmateriale fra Tilioq

Tilioq har udgivet undervisningsmateriale om en dreng med handicap. Bogen og det medfølgende undervisningsmateriale er udviklet til yngstetrinnet og mellemtrinnet indenfor faget personlig udvikling.

Læs her
Dato 27. maj 2021

Nyt Rejsehold skal arbejde med forebyggelse af omsorgssvigt af børn i førskolealderen

Rejseholdet skal arbejde lokalt og direkte med medarbejdere og ledere i kommunernes dagtilbud.

Læs her
Dato 26. februar 2021

Udfasning af Internet Explorer

Læs her
Dato 13. januar 2021

Fælles informationssite for pædagogisk personale i Grønland

Uddannelsesstyrelsen har lanceret en hjemmeside, hvorfra al pædagogisk personale i Grønland kan finde information om pædagogiske værktøjer til arbejdet med børn i førskolealderen.

Læs her
Dato 27. februar 2020

Nyt sprogstimuleringsprojekt

Sang og musikvideoer udvikler børns sprogfærdigheder.

Læs her
Dato 1. januar 0001

Er du vores nye kollega?

Uddannelsesstyrelsen har 2 ledige stillinger - læs om det er noget for dig.

Læs her