airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nu har man mulighed for at læse en lettere og kortere version af Strategi mod mobning, som omhandler førskoleområdet, folkeskolen og ungdomsuddannelserne i Grønland.
I Pixien er der fokus på anbefalinger, samt om strategiens grundlæggende mobbeforståelser og værdier. De faglige ord er byttet ud med lettere forståelige begreber.
Dato 13. marts 2024

Efterskoler

Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke besøger efterskole og frie fagskoler i Danmark

Læs her
Dato 18. januar 2024

Tilmeld jer Læringsfestivalen 2024 - se programmet her

Underviser du i matematik eller i naturfag? Og er du interesseret i at styrke din viden og faglige værktøjskasse? Så bør du tilmelde dig Læringsfestivalen i Nuuk, der løber af stablen 29. februar til 2. marts.

Læs her
Dato 1. september 2022

Logokonkurrence for Strategi mod Mobning

Uddannelsesstyrelsen inviterer børn og unge fra alle førskoleinstitutioner, folkeskoler og ungdomsuddannelser til at deltage i en logokonkurrence. Logoet skal udtrykke ’Håb, tryghed og fællesskab’.

Læs her
Dato 24. august 2022

Seminar for grønlandsklærere i skoler og uddannelser

Uddannelsesinstitutionerne (Folkeskolen, GUX, Seminariet og Sprog, Litteratur og Medier) er gået sammen om at lave seminar for samtlige grønlandskundervisere.

Læs her
Dato 20. maj 2022

Grønlandsk-lærere afholder Læringsfestival

Grønlandsklærere fra folkeskolen og andre uddannelsessteder afholder seminar/læringsfestival i Ilimmarfik d. 4. & 5. november 2022. Der vil komme yderligere oplysninger om arrangementet i løbet af juni måned.

Læs her
Dato 17. maj 2022

Rapport: Specialklasseelever som går til Folkeskolens afgangsprøve

Uddannelsesstyrelsen har udgivet en rapport, der belyser hvor stor en andel af 10. klasses-elever fra specialklasser, der gennemfører folkeskolens afgangsprøver.

Læs her
Dato 10. december 2021

Grooming

Grønlands Politi kører i den kommende tid en landsdækkende kampagnefilm, der sætter fokus på digitale krænkelser, herunder særligt fænomenet grooming.

Læs her
Dato 8. december 2021

Ny bekendtgørelse om midlertidige restriktioner

Ny bekendtgørelse giver flere lånere adgang til Uddannelsesstyrelsens udlånsafdeling.

Læs her
Dato 22. november 2021

Uddannelsesplan II 2021

Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke har udgivet Uddannelsesplan II 2021. Uddannelsesplanen kan hentes på naalakkersuisut.gl.

Læs her
Dato 20. oktober 2021

Corona og restriktioner

Selvstyret (ISN) og GCDH anbefaler at begynde at bruge Majoriaq højskoleordning igen

Læs her
Dato 2. august 2021

Tilioq "Alle kan bidrage"

Tilioq og Qeqqata Kommunia har udgivet en række informationsmaterialer målrettet virksomheder og kommunale medarbejdere, der ønsker at skabe et inkluderende arbejdsmarked og ansætte personer med handicap. I materialerne kan du bl.a. læse om forskellige typer handicap, og hvad et specifikt handicap kan betyde i en arbejdssammenhæng. Du kan læse om muligheder for fleksible ansættelser som fleksjob. Og du kan læse om, hvordan man som virksomhed kan skabe en inkluderende arbejdsplads.

Læs her
Dato 2. marts 2020

Ny hjemmeside Iserasuaat

Ny version af undervisningsportalen - Iserasuaat

Læs her