airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny hjemmeside Iserasuaat

Ny version af undervisningsportalen - Iserasuaat

2. marts 2020

Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke lancerer en ny Iserasuaat www.iserasuaat.gl den 2. marts 2020, samtidig udgår den gamle Iserasuaat.

 

Naalakkersuisut er i gang med at udarbejde en ny webstrategi for det fællesoffentlige i samarbejde med den Politiske Koordinationsgruppe via FOIS – Fællesoffentlig IT-styregruppe. Strategien skal konsolidere det offentliges portaler. De mere end nuværende 40 offentlige hjemmesider skal reduceres og opdateres, så der bliver færre indgange til det offentlige og det sikres, at indhold er validt, opdateret og letforståeligt.

 

Nu er turen nået til iserasuaat.gl. Den gamle Iserasuaats server lå særskilt og er nu flyttet til den fælles server som de andre offentlige hjemmesider. 

 

Iserasuaat er en undervisningsportal, der samler informationer om alle forhold vedrørende undervisning inden for folkeskole-, Majoriaq- og gymnasieområdet. Formålet med Iserasuaat er at øge kvaliteten af undervisningen ved at give bedre muligheder for udveksling af viden imellem institutioner og undervisere både på de enkelte uddannelsesinstitutioner og på tværs af landet. Iserasuaat er derudover en samlet offentlig indgang til tilgængelig viden og oplysning om undervisning her i landet. 

 

 

 

 

For yderligere oplysninger, kontaktes:

Koordinator:

Inaluk Kleist (Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke)

Toqq/direkte 34 57 55

inkl@nanoq.gl