airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nødpasning for strandede grønlandske elever i Danmark

Selvstyret etablerer i samarbejde med Galtrup efterskole en nødpasning i Langbjerggård Lejrskole ved Skive for strandede grønlandske elever i Danmark.


25. marts 2020

Selvstyret etablerer i samarbejde med Galtrup efterskole en nødpasning i Langbjerggård Lejrskole ved Skive for strandede grønlandske elever i Danmark.

Selvstyret etablerer en nødpasningsordning i Langbjerggård Lejrskole ved Skive i samarbejde med Galtrup efterskole. Tilbuddet gælder de efterskoleelever fra Grønland, der er strandet hos kontaktfamilier i Danmark eller udvekslingsstuderende, der ankommer til Danmark fra udlandet og ikke har værtsfamilier, som de kan være hos.

Langbjerggård Lejrskole ved Skive vil være døgnbemandet med mindst 2 pædagogisk uddannet personale, som vil lave aktiviteter og undervisning med eleverne.

Lejrskolen ligger tæt ved vandet i et øde område, så de vil ikke udsættes for smittefare. Nødpasningen står for transport til og fra Skive banegård, så eleverne kan ankomme med tog.

Hvis dit barn gerne vil tilmeldes nødpasningsordningen bedes I tage kontakt til:
Forstander på Galtrup efterskole: Jens Hvid telefon +45 41 27 50 20 eller Ellen Jensen Karlsen, Uddannelsesstyrelsen på e-mail: eljk@nanoq.gl eller telefon +299 346212

Nødpasningen åbner for modtagelse af elever fra torsdag den 26 . marts kl. 16.00, og har indtil videre åbent til og med 13. april 2020.