Selvstyret etablerer i samarbejde med Galtrup efterskole en nødpasning i Langbjerggård Lejrskole ved Skive for strandede grønlandske elever i Danmark.
Selvstyret etablerer en nødpasningsordning i Langbjerggård Lejrskole ved Skive i samarbejde med Galtrup efterskole. Tilbuddet gælder de efterskoleelever fra Grønland, der er strandet hos kontaktfamilier i Danmark eller udvekslingsstuderende, der ankommer til Danmark fra udlandet og ikke har værtsfamilier, som de kan være hos.
Langbjerggård Lejrskole ved Skive vil være døgnbemandet med mindst 2 pædagogisk uddannet personale, som vil lave aktiviteter og undervisning med eleverne.
Lejrskolen ligger tæt ved vandet i et øde område, så de vil ikke udsættes for smittefare. Nødpasningen står for transport til og fra Skive banegård, så eleverne kan ankomme med tog.
Hvis dit barn gerne vil tilmeldes nødpasningsordningen bedes I tage kontakt til:
Forstander på Galtrup efterskole: Jens Hvid telefon +45 41 27 50 20 eller Ellen Jensen Karlsen, Uddannelsesstyrelsen på e-mail: eljk@nanoq.gl eller telefon +299 346212
Nødpasningen åbner for modtagelse af elever fra torsdag den 26 . marts kl. 16.00, og har indtil videre åbent til og med 13. april 2020.
Læringsuniverset Norden i Skolen er målrettet til elever og lærere i folkeskolen og på de gymnasiale uddannelser og er en indgang til en bredere forståelse af de nordiske landes kultur, sprog og samfundsforhold.
Læs herSelvbetjeningsløsningen ”Ansøg om tilskud til efterskoleophold i Danmark” er pt. nede.
Læs herSerien, der har premiere på KNR 27. september, følger igennem et år 5. klasse på Mathias Storch Skolen og viser, hvor meget skolen betyder for klassens elever.
Læs herUddannelsesstyrelsen er i gang med at udarbejde en national handlingsplan for personer med ordblindhed.
I forbindelse med handlingsplanen vil der blive afholdt et cafémøde med henblik på at afdække ordblindes vilkår og behov.
Ved at deltage i Tassa!-temadagene, kan I som skole være med til at styrke unges muligheder for at indgå i sunde, ikkevoldelige relationer, som er til gavn for den enkelte unge og for fællesskabet på jeres skole.
Læs her