Alle mellemtrinselever over hele Grønland har nu mulighed for at deltage i en konkurrence. Emnet i konkurrencen er Udendørs vinteraktiviteter – altså hvilke aktiviteter børn afholder udendørs om vinteren.
Eleverne i klasserne har mulighed for at sende en kortfilm eller en billedcollage.
Kortfilm/billedcollage skal omhandle børns udendørs vinteraktiviteter. Det kan være at stå på ski, køre på hundeslæde, lege med sne eller noget lignende.
Filmoptagelse/billedtagning kan foregå, mens man har lektion.
Kriterier
Underskrevne forældresamtykkeerklæringer skal afleveres sammen med kortfilm/billedcollage.
Her kan du hente samtykkeerklæringsformularen.
Kortfilmen:
Kortfilmen må højst vare 3 minutter. Hvis der er lyd/musik eller andet udtryk med i kortfilmen, skal eleverne selv have produceret det. Det er et krav, at eleverne selv deltager under filmoptagelsen.
Billedcollage:
Billedcollagen med tekst må højest fylde 2 A4-sider.
Aflevering
De afleverede værker gennemgås grundigt og vurderes ud fra, hvorvidt materialet:
Samtlige bidrag kan offentliggøres og vises via Uddannelsesstyrelsens facebook og hjemmeside Iserasuaat.gl, med formålet at inspirere folkeskolelærere til undervisning med teknologier.
Værket afleveres senest 31. marts 2021. Lærerne afleverer gennem Teams. Ved aflevering bruger lærerne deres UniLogin til at logge ind på Teams, og koden ikg61vw indtastes for at blive medlem af Teamset. Se vejledningsvideo her.
Har du spørgsmål omkring aflevering gennem Teams, er du velkommen til at sende mail til Manumina Jakobsen: maja@nanoq.gl eller ringe til 346205.
Læringsuniverset Norden i Skolen er målrettet til elever og lærere i folkeskolen og på de gymnasiale uddannelser og er en indgang til en bredere forståelse af de nordiske landes kultur, sprog og samfundsforhold.
Læs herSerien, der har premiere på KNR 27. september, følger igennem et år 5. klasse på Mathias Storch Skolen og viser, hvor meget skolen betyder for klassens elever.
Læs herVed at deltage i Tassa!-temadagene, kan I som skole være med til at styrke unges muligheder for at indgå i sunde, ikkevoldelige relationer, som er til gavn for den enkelte unge og for fællesskabet på jeres skole.
Læs herUddannelsesstyrelsen er i gang med at udarbejde en national handlingsplan for personer med ordblindhed.
I forbindelse med handlingsplanen vil der blive afholdt et cafémøde med henblik på at afdække ordblindes vilkår og behov.
NAKUUSA’s hovedformål er at øge kendskabet til principperne og værdierne i FN’s Børnekonvention og derigennem styrke fundamentet for, at den kan blive efterlevet.
Læs her