airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Silasisa iliuuseqarlutalu - Lad os tage del i klimakampen

Kan I huske da en stor del af Grønlands ældste elever sammen med deres lærere deltog i klimaugen ”Silasisa iliuuseqarlutalu - Lad os tage del i klimakampen”? Vi gentager i år succesen. Denne gang med en revideret udgave af undervisningsmaterialet. Lad jeres skole deltage igen i uge 39.
23. september 2022

Sidste år var det UNICEF i et partnerskab med Extreme-E og i et tæt samarbejde med Uddannelsesstyrelsen, der stod bag undervisningsmaterialet. Uddannelsesstyrelsen har nu fået overdraget materialet og det er derfor Uddannelsesstyrelsen, der står bag den reviderede udgave, som I kan glæde jer til at tage hul på.  

Uddannelsesstyrelsen opfordrer til, at så mange skoler som muligt deltager i emneugen i uge 39, der sætter børns rettigheder og klima på skemaet. Med en bred deltagelse vil børn og unges stemme i klimadebatten være endnu stærkere. Børn og unge har ret til at give udtryk for deres mening og vi har pligt til at lytte til dem. De menneskeskabte klimaforandringer skal vi stå sammen om at bremse.

Bemærk venligst:
Videoer på side 48 og 53 i Atuartup Atuagaa / Elevhæfte på side 59 og 53 samt 57 og 61 i Lærervejledningen er fjernet fra internettet. Vi arbejder på at finde andre, der kan erstatte disse. Vi beklager dette. Vi havde elles tilladelse til at bruge dem, men er desværre ikke blevet orienteret om fjernelse af disse videoer.

Med de reviderede materialer har læreren fået større frihed til at sammensætte, hvilke opgaver, der skal bruges. I år er der ikke planlagt fælle teamsmøder. Vi ønsker jer alle en god klimauge.

Links

Lærervejledning
Elevhæfte

For yderligere information, kontakt:
Skolekonsulent Ane Fleischer
Email: afle@nanoq.gl
Telefon: (+299) 34 62 02

 

Silasisa 2022 DK

Læs også